Loading...
 

Onze therapeuten

In onze praktijk werken we met 6 kinesitherapeuten. Het voordeel hiervan is dat er verschillende specialisaties onder één dak beschikbaar zijn. Zo kunnen wij u een persoonlijke aanpak bieden met behandeling op maat van uw klachten.

Bianca Peeters

Bianca Peeters

Afgestudeerd in Antwerpen (2000), bachelor revalidatiewetenschappen, gestart met privepraktijk in 2002.

Specialisatie: Manuele lymfedrainage ad modum Vodder, Sportkinesitherapie, Perinatale kinesitherapie, Kinesiotaping volgens MTC, Neurac 1 (redcord), Dry Needling

Elke dag opnieuw de uitdaging om voor jou een zo goed mogelijke behandeling neer te zetten en hier het verschil proberen te maken, daar haal ik voldoening uit.

Hugo Tijsmans

Hugo Tijsmans

Master in de motorische revalidatie en kinesitherapie, VUB (1987).

Specialisatie: Sportkinesitherapie, Manuele therapie, Osteopathie, Kinesiotaping volgens MTC

Na 34 jaar in het vak heb ik nog altijd even veel voldoening iemand te kunnen helpen.

Yasmine Kandu Bambi

Yasmine Kandu Bambi

Bachelor in de kinesitherapie te Antwerpen (2013-2016) en master in muskuloskeletale revalidatiewetenschappen (2016-2018).

Specialisatie: Kinesiotape, Pelvische reëducatie met biofeedback, perinatale kinesitherapie (2020-2021), Kinesiotaping volgens MTC, Dry Needling

Elke persoon is uniek en ‘aan het zoeken naar een individuele behandeling op maat in samenspraak met de patiënt’ hecht ik veel belang.

Kelly Arnouts

Kelly Arnouts

Bachelor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie UA 2015-2018. Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: muskuloskeletale aandoeningen UA 2018-2020.

Specialisatie: Osteopathie in opleiding IAO 2020-2024, Kinesiotaping volgens MTC, Neurac 1 (redcord)

Kinesitherapie betekent voor mij hulpverlening op een actieve, manuele, sociale en medelevende manier waarmee ik voor anderen het verschil hoop te maken.

Diny Michilsens

Diny Michilsens

Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie UGent 2005. Postgraduaat muskuloskeletale therapie UGent 2006.

Specialisatie: Manuele lymfedrainage ad modum Vodder, Bekkenbodemreëducatie, Spierkettingen Busquet, Orthomoleculair therapeut, KPNI-opleiding, Kinesiologische testing, Soundhealing.

Ik ga graag, samen met u, op een ACTIEVE manier op zoek naar de oorzaken van uw klachten, uw symptomen, uw valkuilen en/of uw hindernissen om uzelf de controle over uw gezondheid terug te geven.

Britt Maas

Britt Maas

Bachelor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie 2021, Master muskuloskeletale wetenschappen optie manuele therapie KU Leuven 2023

Specialisatie: Manuele therapie.

Dat u zich als patiënt begrepen voelt is voor mij van groot belang. Ik ben dan ook enthousiast om samen met u te zoeken naar een goede behandeling voor uw klachten, waarbij ik manuele therapie toepas in combinatie met een actieve aanpak.

Postoperatieve problemen?
Pijn door een ongeval of blessure?

Dan bent u bij Kiné in Motion aan het juiste adres

Bekijk onze specialisaties