Loading...
 

Praktische informatie

Onze corona richtlijnen

Blijf thuis als je ziek bent

Heeft u koorts, hoest, hoofdpijn, diarree, verlies van reuk-en smaakzin of last met de ademhaling? Kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op met uw huisarts.

Zorg voor een goede hygiëne

Was of ontsmet uw handen bij aankomst en vertrek. Hoest of nies in de binnenkant van uw elleboog, niet in uw handen.

Vermijd het openbaar vervoer

Kom bij voorkeur met de auto, per fiets of te voet. Probeer indien mogelijk het openbaar vervoer te vermijden en vermijd openbare plaatsen.

Vermijd de wachtzaal

Kom ten vroegste 5 minuten op voorhand in de wachtzaal zitten of wacht tot de kinesitherapeut u buiten komt halen. Begeleiders van patiënten dienen buiten te wachten. Raak niets aan tot u de behandelruimte heeft bereikt.

Breng een handdoek mee

Informeer bij uw kinesitherapeut of u zelf uw handdoek moet meebrengen. Het gebruik van uw eigen materiaal vermindert het risico op besmetting.

Gebruik een mondmasker

Om uzelf en de kinesitherapeut te beschermen, krijgt u een mondmasker ter beschikking. Raak dit alleen aan aan de linten of elastieken. Draag dit tijdens de gehele duur van de behandeling.

Ontsmet sleutels en gsm

Ontsmet op regelmatige basis alledaagse voorwerpen die u veel vasthoudt, zoals uw sleutels, gsm, bankkaart of autostuur.

Betaal elektronisch

Betaal indien mogelijk voor uw behandelingen met de kaart. Indien mogelijk, maak dan gebruik van contactloos betalen. Vermijd zo veel mogelijk het gebruik van cash.

Postoperatieve problemen?
Pijn door een ongeval of blessure?

Dan bent u bij Kiné in Motion aan het juiste adres

Bekijk onze specialisaties